Προφίλ

Προφίλ

Η KEY CENTER ΚΕΝΤΙΟΓΛΟΥ είναι μια άκρως οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τη Νέα Κίο Αργολίδας που παρέχει 24 ώρες το 24ωρο υπηρεσίες κλειδαρά με υπευθυνότητα, ταχύτητα και εγγυημένη ασφάλεια. Προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές.

Είμαστε υπερήφανοι που η επιχείρηση μας διανύει τη 4η γενιά ζωής της, αρχικά σαν χρωματοπωλείο και τα τελευταία χρόνια εντάσσοντας και τις υπηρεσίες κλειδαρά στις δραστηριότητες μας. Ο οικογενειακός χαρακτήρας της επιχείρησης μας είναι που εξασφαλίζει στους πελάτες μας άμεση και φιλική εξυπηρέτηση θέτοντας τις βάσεις για μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Έχοντας σαν έδρα τη Νέα Κίο, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο Άργος, το Ναύπλιο, την ευρύτερη Αργολίδα, έως την Επίδαυρο και το Άστρος.

Τηλέφωνα: 2751051069 – 6986 605226

Εξειδικευόμαστε

στις επισκευές σε διακόπτες

και κλειδαριές αυτοκινήτων.

Εγγυόμαστε

οποιαδήποτε

εργασία αναλάβουμε

Ελάτε

να σχεδιάσουμε μαζί

πως να ασφαλίσετε καλύτερα την περιουσία σας

Πληροφορίες

Η KEY CENTER ΚΕΝΤΙΟΓΛΟΥ είναι μια άκρως οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Νέα Κίο Αργολίδας που παρέχει 24 ώρες το 24ωρο υπηρεσίες κλειδαρά με υπευθυνότητα, ταχύτητα και εγγυημένη ασφάλεια. Προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε φιλικές τιμές.

ΚΕΝΤΙΟΓΛΟΥ ΒΑΣ. Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Έδρα
Ύλα & Κολοκοτρώνη, Νέα Κίος, ΤΚ 210 53, Αργολίδα

Τηλέφωνα: 27510510696986 605226